Review and swatches – Sleek Highlighting Palette 029 Precious Metals

sleek highlighting palette 029 precious metals (1)

Vandaag weer een uitgebreide review van het volgende Sleek product 😀

Namelijk deze prachtige highlighter. Het is een palette met meerdere highlighters, veelzijdig dus en handig om mee te nemen. Ik heb deze nu al zo’n twee weken en heb hem al iedere dag gebruikt! Lees snel verder :)

Eerste indruk

Het palette komt in een vrij opvallend doosje voor Sleek. Niet in het zwart maar in een licht doosje met op de voorkant een foto van de kleuren die erin zitten. Handig! Zie je gelijk welke kleuren het zijn.

 

sleek highlighting palette 029 precious metals (2)

In de winkel zag ik maar één versie, namelijk 029 Precious Metals.

sleek highlighting palette 029 precious metals (3)

Op de achterkant staat een korte beschrijving over hoe je de kleuren zou kunnen gebruiken. Sleek heeft het palette zo samengesteld dat je het voor je hele gezicht kunt gebruiken. (Hoeft niet natuurlijk 😉 Maar het idee vind ik erg leuk!)

sleek highlighting palette 029 precious metals (5)

Ook het doosje zelf is heel anders dan dat we van Sleek gewend zijn. Erg bijpassend voor de naam van dit product omdat het doosje mooi glimt.

sleek highlighting palette 029 precious metals (7)

De pans zijn netjes afgedekt met een plasticje én hierop staan de namen van de kleuren gedrukt. Dat vind ik altijd zo leuk! Het is niet alleen handig om aan te geven welke kleuren je hebt gebruikt maar het geeft ook gewoon nét even iets extra’s vind ik altijd 😀

sleek highlighting palette 029 precious metals (8)

In de deksel zit ook nog een spiegeltje, dit maakt het een fijn product om mee te nemen op reis. Het dekseltje sluit trouwens door middel van een magneetje.

sleek highlighting palette 029 precious metals (11)

Dit is het kwastje dat erbij zit. De haartjes zijn iets stugger waardoor de creme gemakkelijk opgenomen kan worden… Maar of ik dit echt zal gaan gebruiken? Meh, ik denk het niet. Maar het is leuk dat deze erbij zit.

Swatches

Ik vond trouwens echt dat ik vaker een highlighter zou moeten gebruiken. Tijdens een fotoshoot had ik eens gezien hoeveel verschil dit kon geven. Alsof je gezicht ineens veel sprekender was!

Tot nu toe is dit goed gelukt want ik heb het palette iedere dag gebruikt sinds ik deze heb gekocht :)

sleek highlighting palette 029 precious metals (9)

Hierboven een close up van de pans. De bovenste twee en links onder zijn cremes. De enige poeder is die rechts onder.

sleek highlighting palette 029 precious metals (13)

Zodra je met je vinger over de creme gaat lijkt deze te smelten. Je kunt dus erg gemakkelijk wat product opnemen.

Volgens mij doe je echt super lang met dit palette! Je hebt maar heel weinig nodig voor een mooi effect.

sleek highlighting palette 029 precious metals (14)

Hierboven de swatches op een rijtje. Ze zijn erg verschillend maar allemaal prachtig!

Platinum die bedoeld is voor onder de wenkbrauwen is iets koeler en heeft een rozige ondertoon. Royal Gold en Renaissance Gold zijn prachtige gouden shimmers. Royal Gold heeft wat grovere shimmers dan Renaissance Gold. Deze geeft meer een gloed. Antique Bronze lijkt misschien wat weg te vallen op mijn huidskleur maar dit is niet zo in het echt! Omdat het een poeder is lijkt de dekking minder maar het heeft ook te maken met mijn huidskleur.

Platinum

sleek highlighting palette swatches (1)

Het verschil is subtiel maar geeft toch zeker iets extra’s aan je ooglook. Het lijkt alsof mijn wenkbrauw veel meer is gelift.

Meestal ben ik een beetje bang dat een highlighter onder je wenkbrauwen je er snel uit laat zien als een travestiet maar dit is absoluut niet het geval :) (No hard feelings naar travestieten want hun make up zit altijd perfect!!^^)

Royal Gold

sleek highlighting palette swatches (2)

Bedoeld voor op de wangen. Jammer dat het op de foto niet echt overkomt maar het geeft echt een mooie gloed :) De glitters van Royal Gold zijn vrij grof dus ik zou dit niet ergens anders voor gebruiken dan voor je wangen.

 

Renaissance Gold

sleek highlighting palette swatches (3)

Wauw! Wat een mooie highlighter is dit! Heel erg fijn met een zeer subtiele shimmer. Deze is bedoeld voor je neus… Best spannend want ik was heel erg bang dat dit mij eruit zou laten zien alsof ik veel gezweet had (Lees: Vette T-zone) maar dit is absoluut niet het geval!

Zeker door een beetje aan te brengen op het puntje van je neus lijkt het alsof je neus meer gelift is.

 

Antique Bronze

sleek highlighting palette swatches (4)

Dit is ook absoluut een favoriet en iets wat ik nu al-tijd doe wanneer ik mijn make up aanbreng. Hierdoor lijken je lippen veel voller en komt je mond veel meer naar voren. Klinkt misschien wat gek maar probeer het zelf eens en dan zul je zien dat dit een enorm verschil maakt 😀

 

Conclusie

Ik hoef het denk ik niet te zeggen maar ik doe het toch. Wat een geweldig product is dit! Voor de zoveelste keer: Ik heb dit palette iedere dag gebruikt sinds ik hem heb en heb er dus al veel plezier van gehad.
Het is in mijn ogen echt een luxe product omdat de verpakking ook nog eens erg mooi is.

Handig om mee te nemen op reis dankzij het spiegeltje in de deksel en door de veelzijdigheid van dit palette. Ik kan het zeker aanraden om ook zo’n palette aan te schaffen :)

sleek highlighting palette 029 precious metals (10)

+ Geweldige prijs kwaliteit verhouding
+ Mooie verpakking
+ Veelzijdig
+ Spiegeltje in deksel
+ Doet wat het beloofd
+ Ik zeg DOEN! ^^

sleek highlighting palette 029 precious metals (12)

 

Ik hoop niet dat het afgezaagd wordt dat ik zo lovend ben over Sleek producten maar ik ben écht 100% eerlijk. Dit palette heb ik gekocht van mijn eigen geld en dat is hij zeker waard :)

Hopelijk vonden jullie het een fijne review 😉

 

Het Sleek Highlighting Palette 029 Precious Metals kost 12,99 en is onder andere verkrijgbaar bij TheMakeupSpot of bij de aangewezen V&D’s in Nederland.

 

Liefs Sheling!

shelingkamkes

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)