Review – Primark Facial Cleansing Pad

Primark Facial cleansing pad face review (3)

Toen ik door de Primark liep viel mijn oog op de Facial Cleansing Pad. Ik had al eerder een review gelezen hiervan en ik was toch wel benieuwd en wilde hem eigenlijk zelf wel eens uitproberen.

Lees snel verder om te zien wat ik ervan vind :)

 

Eerste indruk

Primark Facial cleansing pad face review (1)

De Primark Facial Cleansing Pad komt in de verpakking zoals wij deze kennen van Primark. Netjes en hygiënisch verpakt, zeker bij dit soort producten is dat fijn want dan weet je zeker dat je schoon en nieuw product hebt.

 

Primark Facial cleansing pad face review (7)

De pad is in een druppelvorm met aan de ene kant allemaal kleine… Ja? Kleine tentakeltjes? 😉

Het lijkt een beetje op een spijkerbed maar de stekels zijn van zacht rubber dus voelen niet hard aan. Zo lijkt het misschien maar ze zijn lekker zacht en buigzaam.
Aan de andere kant zit een soort van zuignap. Dit werkt echt als een zuignap dus je zou hem lekker gemakkelijk aan de muur kunnen plakken, op de spiegel of op een ander glad oppervlakte als je zou willen.

Primark Facial cleansing pad face review (5)

Daartussen zit een soort ring waardoor je je vinger kunt doen, dit houd lekker fijn en stevig wast.

 

Primark Facial cleansing pad face review (6)

Hij is lekker flexibel zoals je kunt zien op de foto hierboven. Met gemak kan ik hem buigen en de pad volgt echt de bewegingen van mijn hand.

Ik denk dat dit zeker voor het gezicht fijn is omdat de cleaning pad zo precies de vorm van je gezicht kan volgen.

 

Review

Voor deze review ga ik de Garnier Zuiverende Reinigingsgel gebruiken die ik op dit moment nog aan het reviewen ben. Wanneer ik een goed beeld hiervan heb zal ik uiteraard een review hierover schrijven 😉

 

Primark Facial cleansing pad face review (9)

Van tevoren heb ik mijn gezicht nat gemaakt met een washandje. Achteraf zou je ook de pad vochtig kunnen maken op de kraan, doe wat voor jou het makkelijkste werkt.

Een flinke klodder van de reinigingsgel en boenen maar! :)

De tentakeltjes voelen lekker zacht aan en absoluut niet hard. Met ronddraaiende bewegingen ga ik over mijn gezicht en ik merk dat er al snel en gemakkelijk schuim ontstaat. Doordat hij zo buigzaam is kun je ook gemakkelijk bij de moeilijk bereikbare plekken komen zoals bij de neusvleugels maar ik kan ook gemakkelijk tussen bij wenkbrauwen komen zonder dat het in mijn ogen komt.

Na ongeveer 1 minuutje was ik alles van mijn gezicht met een washandje en lauw water.
Mijn huid voelt lekker fris (door de reinigingsgel?) en voelt lekker zacht aan!

 

Conclusie

Primark Facial cleansing pad face review (3)

Ja! Ik ben wel te spreken over dit product van de Primark! 😀 Ik weet niet of ik dit iedere avond zou gebruiken omdat je huid toch wel kwetsbaar is. Niet dat de stekels hard zijn maar ik denk dat het toch beter is om je huid even wat “rust” te geven. Dus misschien eens in de week of eens in de drie dagen?

Hij is lekker goedkoop, ziet er leuk uit en doet goed zijn werk! Ik kan hem dus zeker aanraden. Ook als je last hebt van puistjes zou dit misschien een oplossing kunnen zijn in combinatie met een goede reinigingsgel.

Laten we het even opsommen.

+ Goedkoop
+ Ziet er leuk uit
+ Houd fijn vast
+ Voelt zacht aan op het gezicht
+ Licht scrub-effect

– Misschien wat lastig te bewaren?

 

De Primark Facial Cleansing Pad kost 2,- en is verkrijgbaar bij de Primark

 

Liefs
Sheling❤

Follow on Bloglovin

shelingkamkes

12 Comments

  1. Ik gebruik hem nu al een poosje elke x dat ik douche. Ik plop hem aan de muur vast, totaal niet lastig te bewaren 😉 ik zou niet meer zonder kunnen, voelt gewoon heerlijk aan op je gezicht vooral met een heerlijke reinigings face gel. Leuke review 😉
    Mandy recently posted…DIY: nagelriem masker.My Profile

  2. Weet je waar dit product me aan doet denken, aan die kwastenschoonmaak handschoen van Sigma!! Ik ben echt benieuwd of hij fijn is om kwasten mee schoon te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)