Review – Nepwimpers van The Born Pretty Store

nepwimpers born pretty store (4)

Ik had laatst weer wat dingetjes gekregen van The Born Pretty Store, een webshop met heel veel en ook goedkope beauty items :) Vandaag wil ik jullie deze nepwimpers laten zien. Lees snel verder om ook de foto’s te kunnen bekijken!

Eerste indruk

Je krijgt per verpakking vijf paar nepwimpers. Super fijn! Want met één paar nepwimpers kan ik al super lang doen, laat staan met vijf paar. Ik draag ze dan ongeveer drie keer zonder schoon te maken. Daarna was ik de wimpers en als zij deze wasbeurt overleven kan ik ze zo nog eens drie keer dragen. Hopelijk zijn deze een beetje goed van kwaliteit want dan kan ik hier ook weer lekker lang mee doen :)

De verpakking is roze, ze zitten netjes op een rijtje dus op het eerste gezicht zien ze er mooi uit! De hele wimpers zien er natuurlijker uit dan de halve wimpers.

 

Hele wimpers

De hele wimpers zien er mooi vol en natuurlijk uit. Wat mij opvalt is het doorzichtige strookje waar de haartjes aan vast zitten. De wimpers zijn zo geplaatst dat sommige wimperhaartjes elkaar kruisen, daarom heten ze ook CrissCross op de webshop. Aan de buitenkant zijn de haartjes korter dan aan de binnenkant, hier zijn deze langer.

nepwimpers born pretty store (5)

nepwimpers born pretty store (2)

Links zonder de nepwimpers en rechts met. Wauw! Wat een verschil en wat zien ze er mooi natuurlijk uit! Dit zijn echt prachtige nepwimpers die een natuurlijk resultaat geven. Erg mooi voor een feestje of fotoshoot dus.

nepwimpers born pretty store (3)

Oeps, volgende keer wel even mijn eigen wimpers krullen voordat ik de nepwimpers aanbreng. De glans valt mij ook heel erg mee! Vaak glimmen nepwimpers heel erg, jammer, want hierdoor valt het eerder op dat het neppers zijn. Ik ben hier echt heel erg tevreden over! 😀

 

 

Halve wimpers

Ook de halve wimpers zitten weer aan een doorzichtig strookje. Super fijn want hierdoor valt het minder snel op dat het nepwimpers zijn. Deze zijn met plukjes naast elkaar geplaatst en de lengte van de wimpers is gekarteld en loopt van lang naar korter. Ik ben echt heel erg fan van halve wimpers.

Vaak knip ik hele nepwimpers doormidden zodat ik hierdoor mijn “zelf gemaakte” halve wimpers heb. Het is iets subtieler dan hele vind ik en daarnaast is dit ook veel gemakkelijker om aan te brengen!

nepwimpers born pretty store (6)

nepwimpers born pretty store (7)

Links weer zonder en rechts met. Zoals ik al zij is dit erg subtiel en heel erg mooi! Ondanks dat het maar een klein verschil geeft vind ik dat je ogen er hier toch mooier van worden. Een beetje flirty, iets sexyer… I don’t know haha!

 

 

Conclusie

Ze zijn beiden een groot succes! Ze komen goed overeen met wat je verwacht van de afbeeldingen op de webshop. Ze zijn van goede kwaliteit en je krijgt maar liefst vijf paar per pakje. Het strookje is lekker soepel waardoor de uiteindes gemakkelijk blijven plakken.

Ze vormen zich dus mooi naar je ogen. De nepwimpers geven allebei een totaal ander effect maar beide vind ik heel erg mooi en natuurlijk eruit zien. Het hangt er dus een beetje van af van wat jouw smaak is maar ik kan ze allebei zeker aanraden!

nepwimpers born pretty store (4)

+ Leuke verpakking
+ Vijf paar, goedkoop dus!
+ Doorzichtig strookje waar de haartjes aan zitten
+ Hierdoor flexibel
+ Mooi en natuurlijk effect

– Er komen verzendkosten bij en je moet iets langer wachten op ontvangst

De hele nepwimpers en de  halve nepwimpers zijn verkrijgbaar op de BornPrettyStore.com. De hele nepwimpers kosten 7,40 dollar (6,05 euro) en de halve nepwimpers kosten 7,61 dollar (6,22 euro). Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Ik hoop dat jullie er weer iets aan gehad hebben! :)

Liefs Sheling

shelingkamkes

5 Comments

  1. aah deze zijn heel mooi! Ik mocht weer iets uitkiezen van bornprettystore maar heb een palette gekozen, nu vind ik het jammer dat ik deze niet heb gedaan 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)