Review – Gouden nep tattoo’s +kortingscode

review gouden tattoo nep tutorial (3)

Voor je het weet is het alweer kerst en oud en nieuw! Ik vind het altijd erg leuk om mijzelf dan extra mooi te maken :)

Niet alleen de make up maar ook bijvoorbeeld door een mooi glitter jurkje of door leuke sieraden. Nu had ik deze nep tattoo’s gekregen van The BornPretty Store die ik voor jullie mag reviewen en toen bedacht ik mij ineens dat dit ook wel erg leuk is voor een feestelijke gelegenheid!

Lees snel verder om te zien of ze mij een beetje zijn bevallen.

Eerste indruk

review gouden tattoo nep tutorial (4)

Ze zijn groter dan verwacht om eerlijk te zijn. Op de site zagen ze er iets kleiner uit, geeft niet want ze zijn verder niet te groot 😉

review gouden tattoo nep tutorial (6)

Op de webshop hebben ze een grote reeks aan nep tattoo’s waaronder veel zwarte designs. Nu vond ik deze juist zo mooi omdat ze goud waren! Hierboven kun je goed zien hoe mooi ze glimmen. Ook vind ik de tattoo’s erg gedetailleerd 😀

Video review

Dit leek mij nou echt een leuk product om te reviewen in de vorm van een video :)

Ga lekker zitten, pak een kop thee erbij en bekijk hieronder het review proces ^^

Conclusie

review gouden tattoo nep tutorial (2)

De kleine tattoo was erg gemakkelijk om aan te brengen. De grote daarentegen was een hele uitdaging en op de foto’s is ook te zien dat deze niet helemaal mooi gelukt zijn. Ik denk dat het handig is om dit met z’n tweeën te doen.

review gouden tattoo nep tutorial (1)

Verder vind ik de glans echt heel erg mooi en het design is natuurlijk prachtig! Ik zou dit trouwens ook echt leuk vinden voor in de zomer bijvoorbeeld! :)

Ze blijven goed zitten want eraf halen is vrij lastig! Wel jammer voor wanneer je er eentje verkeerd hebt opgeplakt maar voor de duurzaamheid is dit zeker een groot pluspunt. Ik denk dat je hier op zijn minst wel een week plezier van zult hebben.

review gouden tattoo nep tutorial (5)

Het moet natuurlijk wel je ding zijn maar als je dit leuk vind kan ik ze zeker aanraden!

+ Leuke designs
+ Goedkoop
+ Vrij gemakkelijk om aan te brengen, wel handig om dit samen te doen
+ Blijft goed zitten

– Lastig om zelf aan te brengen op een moeilijke plek

 

Je kunt dit design hier kopen op de webshop van The Born Pretty Store voor 1,99 dollar (1,59 euro). Gebruik de code ” KAMH10 ” voor 10% korting op je aankopen! 😀 Dit product heb ik ontvangen ter review.

 

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en hebben jullie er weer iets aan gehad :)

Liefs Sheling

 

shelingkamkes

13 Comments

  1. In mijn site, je kan ook veel mooie flash tattoo kopen.
    Kortingscode: 06CNFJ (10%).
    Mijn webwinkel is een lokaal zaakje, erg snel gratis verzenidng, een of twee dagen komen binnen, geen extra verzending kost, retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.
    Ik wens jullie veel plezier met winkelen in mijn site! :heart:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)