Review en swatches – Sleek Face Form Palette 375 Dark

Sleek Face Form palette dark 375JPG (16)

Vorig weekeind was ik met mijn ouders in Alkmaar wezen shoppen voor kerstcadeautjes. Toen ik door de V&D liep bedacht ik mij ineens dat Sleek sinds kort wordt verkocht bij enkele V&D’s hier in Nederland! Met gekruiste vingers liep ik meteen richting de make up afdeling en ik kon mij nog maar net inhouden toen ik het schap zag staan!

Natuurlijk heb ik gelijk wat dingetjes ingeslagen waaronder dit mooie palette. Hiermee kun je contouren, highlighten en er zit een blush bij.

 

Eerste indruk

Je hebt verschillende versies van deze prachtige palettes.

sleek face form palette palettes

Ik heb voor de zekerheid toch maar gekozen voor de donkerste versie. In de zomer kan ik heel bruin worden dus mocht hij nu te donker zijn dan zou hij zeker in de zomer van pas komen. Zeker omdat het voor mij dan best lastig is om donkere producten te krijgen als foundations of poeders.

De buitenkant van het doosje ziet er erg leuk uit zoals we gewend zijn van Sleek producten. Er is al van af te leiden welke kleuren erin zitten.

Sleek Face Form palette dark 375JPG (1)

Ingrediënten

Sleek Face Form palette dark 375JPG (2)

Het doosje is matte zwart met het logo erop gedrukt dat glimt en er zo van af springt.

Het kost natuurlijk ietsiepietsie meer moeite bij het opmaken, je palette uit het doosje halen maar dit houd het wel overzichtelijk. Ik bewaar de doosjes altijd die ik dan gewoon openlaat. Zo zie ik gemakkelijk welk palette het is en hoef ik relatief weinig moeite te doen.

Sleek Face Form palette dark 375JPG (3)

Van binnen zit een spiegeltje, super fijn!

Sleek Face Form palette dark 375JPG (4)

De pannes zijn lekker groot waardoor je veel product hebt. Er zit geen kwastje bij maar dat vind ik niet erg. Hiervoor moet je gewoon een lekker grote kwast gebruiken in plaats van zo’n kleintje.

Sleek Face Form palette dark 375JPG (6)

Links de donkerbruine poeder zonder shimmer erin. Dit is duidelijk de kleur waarmee je kunt contouren. Dan in het midden zit een lichtere kleur (highlighter) met een mooie glans en shimmer en helemaal rechts zit een licht bruine kleur met ook weer een glans en shimmer erin.

Ik hoop echt dat hij goed is en niet té donker dus ik ben meteen gaan swatchen!

 

Swatches

Sleek Face Form palette dark 375JPG (7)

Hier nogmaals de pannes op een rijtje en dan een beetje vergroot. Zucht, ik vind het altijd zo moeilijk om dan écht te beginnen met de swatches haha! Ken je dat? Wanneer het net gesneeuwd heeft en dan de eerste voetstappen erin zet. Dat voelt gewoon zo speciaal op één of andere manier. Alsof je iets stiekems aan het doen bent 😉

Dat gevoel heb ik dus ook iedere keer wanneer ik swatches moet gaan maken :p

Sleek Face Form palette dark 375JPG (9)

Op mijn vingers is al duidelijk te zien dat de donker bruine kleur echt matte is in tegenstelling tot de highlighter en blush :)

Sleek Face Form palette dark 375JPG (11)

Wow! Wat een pigmentatie! Wat glimt de highlighter mooi! En wat een mooie warme kleur die blush!

Maar eh… die donker bruine ziet er wel heel erg donker uit…

Sleek Face Form palette dark 375JPG (10)

Nu ga ik misschien iets geks zeggen maar ik ben best bleek op dit moment. Voor mijn doen.

Maar zo donker had ik hem ook weer niet verwacht. Aan de andere kant: De pigmentatie is super, niets op aan te merken :)

 

Ik ga het gewoon proberen! Gewoon voorzichtig aanbrengen en niet te veel contouren in één keer.

Sleek Face Form palette dark 375JPG (14)

Oh.

Dat ziet er eigenlijk heel mooi uit! Hierboven het verschil met links zonder en rechts met de hele routine: Contouren, highlighten en blush.

Sleek Face Form palette dark 375JPG (15)

Ik ben er eigenlijk heel erg blij mee! Doordat de donker bruin niet te warm van kleur is is deze eigenlijk juist super geschikt om mee te contouren! 😀

De highlighter is mooi subtiel doordat er een hele fijne shimmer in zit. De blush is mooi warm en geeft mijn wangen een mooie warme gloed.

 

Conclusie

Ja! Ik ben echt tevreden met dit product! Ik kan het iedereen aanraden, zeker omdat je alles bij elkaar hebt. Er zijn vier verschillende versies dus voor iedere huidskleur wel een geschikte denk ik zo.

De structuur is erg fijn, goed dekkend en het blijft de hele dag mooi zitten.

Ik vind het een erg leuk idee om zo’n kitje te maken en dit maakt het dan ook erg fijn om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Top product dus  😀

Sleek Face Form palette dark 375JPG (5)

+ Mooie verpakking (spiegeltje)
+ Goede pigmentatie
+ Blijft goed zitten
+ Drie in één
+ Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

 

Het Sleek Face Form palette kost 12,99. Dit is de donkere versie 275 Dark. Je kunt de palettes onder andere kopen bij de aangewezen V&D’s in Nederland.

 

Heb jij dit palette ook? Of zou je hem graag willen?:)

 

Liefs Shelinh

 

shelingkamkes

6 Comments

  1. Ik heb deze ook alleen dan in de kleur fair! Deze kleuren staan echt heel mooi bij je vooral de blush vind ik erg mooi!
    Leuke revieuw ook om te lezen!
    Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)