Review en swatches – NYX Soft Matte Lip Cream

NYX soft matte lip cream review swatches (3)

Vorige week heb ik een super tof pakket ontvangen van NYX met onder andere deze Soft Matte Lip Creams. Er zat echt super veel in het pakje maar vandaag ga ik deze voor jullie reviewen en swatchen:)
Ik zal heel eerlijk zijn, naast één lippenstift had ik nog geen andere producten van dit merk. Natuurlijk kende ik het al wel van de NYX Face Awards, een wedstrijd waarbij gestreden wordt om de mooiste of origineelste make up look. Deze wordt trouwens ook binnenkort voor het eerst in Nederland georganiseerd dus ik ga mij daar zeker voor op geven :)
Laten we snel beginnen met de review!

Eerste indruk

NYX soft matte lip cream review swatches (1)

De verpakking ziet er clean uit, een doorzichtig flesje met een matte zwarte dop. Super fijn een doorzichtig flesje want zo zie je natuurlijk precies welke kleur erin zit.
Zowel op de boven- als onderkant zit een sticker die aangeeft welke kleur het is.

 

NYX soft matte lip cream review swatches (10)

De kleuren die ik voor jullie ga reviewen zijn #02 Stockholm, #05 Antwerp, #10 Monte Carlo en #12 Buenos Aires. Zelf ben ik vooral erg benieuwd naar de nude kleurtjes omdat dit natuurlijk heel persoonlijk kan zijn. :)

Swatches

Laten we gelijk verder gaan naar de swatches. Als eerste zal ik deze op de achterkant van mijn hand laten zien en vervolgens maak ik de swatches op mijn lippen.

NYX soft matte lip cream review swatches (8)

De applicator ziet er eigenlijk vrij standaard uit. Het valt mij op dat hij wat hard is maar dit is mij achteraf juist erg bevallen omdat je hierdoor meer kracht kunt zetten bij het aanbrengen en ook preciezer kunt werken.

 

NYX soft matte lip cream review swatches (11)

Hier zien we de kleurtjes van links naar rechts. Stockholm (links) en Buenos Aires (rechts) lijken best wel op elkaar alleen is Stockholm een slagje donkerder lijkt wel.

 

NYX soft matte lip cream review swatches (12)

Hier nogmaals zonder flits (boven) en met flits (onder). Ze voelen heel zacht en zijn gemakkelijk uit te smeren over de huid.

 

Lip swatches

#02 Stockholm

NYX soft matte lip cream review swatches (5)

NYX soft matte lip cream review swatches 02 stockholm (1)

Stockholm vind ik een mooi nude kleurtje en hij past goed bij mijn huidskleur! Yes!
Ik vind het toch lastig om een mooie nude kleur te vinden die mij niet oranje of juist bleek maakt :)

#05 Antwerp

NYX soft matte lip cream review swatches (7)

NYX soft matte lip cream review swatches 05 Antwerp (2)

Antwerp vind ik ook een erg leuk kleurtje, heerlijk zoet voor in de lente bijvoorbeeld. Het enige wat ik jammer vind is dat de kleur niet helemaal overeenkomt met de verpakking. In het echt is hij namelijk veel feller. Maar I like it!

 

#10 Monte Carlo

NYX soft matte lip cream review swatches (4)

NYX soft matte lip cream review swatches 10 Monte Carlo (1)

Wauw! Ik ben echt verliefd op deze kleur! Ik heb hem nu al twee keer gedragen en het verbaasd mij echt hoe lang het blijft zitten!
Op dit moment draag ik hem ook en hij zit er nu al zo’n drie uur op. Kopje thee, stukje ontbijtkoek? Hij zit nog steeds super netjes 😀

 

#12 Buenos Aires

NYX soft matte lip cream review swatches (6)

NYX soft matte lip cream review swatches 12 Buenos Aires (2)

Deze vind ik dan weer net iets te licht voor mij. Ik denk dat dit wel een kleur is die heel veel mensen zal staan :) Alleen voor mij niet, ik vind hem gewoon net iets te licht en te roze.

 

Overzicht swatches

NYX soft matte lip cream review swatches (20)

Hierboven is goed te zien wat de kleurtjes met mij doen. Je ziet echt duidelijk verschil tussen Stockholm en Buenos Aires. Stockholm is een mooie nude kleur die mijn gezicht warmer doet lijken. Buenos Aires maakt mij wat aan de bleke kant alsof ik een griepje heb.

Antwerp en Monte Carlo zijn zeker kleurtjes die ik vaak zal gaan dragen komende tijd 😀

NYX soft matte lip cream review swatches (22)

Oeps! Bij Monte Carlo zit er een beetje op mijn tand zie ik nu. Maar maak je echt geen zorgen want de lip creams drogen snel op en wanneer ze eenmaal droog zijn blijven ze super goed zitten en hoef je ook niet meer bang te zijn dat er iets op je tanden komt :)

 

Conclusie

Er zijn onwijs veel kleurtjes en ik mocht deze vier proberen en ze zijn mij super goed bevallen.

Ze voelen lekker zacht aan op de lippen, zijn gemakkelijk aan te brengen en wanneer ze zijn opgedroogd blijven ze super goed zitten!

Ik ben echt razend enthousiast en ik kan ze zeker aanbevelen! Wel zou ik gewoon even naar de winkel gaan of heel goed het internet afspeuren voor de swatches maar er zal vast wel een kleur tussen zitten die je prachtig zal staan.

NYX soft matte lip cream review swatches (3)

+ Dierproefvrij
+ Ruiken lekker zoet
+ Gemakkelijk aan te brengen
+ Voelt fijn aan op de lippen
+ Blijft heel goed en lang zitten

– Kan zijn dat de kleur niet helemaal overeenkomt met de kleur die de verpakking aangeeft

Welke kleuren heb jij? En welke zijn jouw favorieten? :)

 

De NYX Soft Matte Lip Creams zijn onder andere verkrijgbaar bij de Douglas en kosten 7,50 per stuk.
Deze producten heb ik ontvangen ter review.

shelingkamkes

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)