Review en swatches – GOSH Defining Brow Gel

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (2)

Vandaag doe ik een review van de GOSH Devining Brow Gel. Ik kreeg drie kleuren van deze wenkbrauw gel en ik ga deze vandaag voor jullie reviewen en swatchen! :)

 

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (8)

 

Eerste indruk

Iets wat ik erg belangrijk vind is om iedere review zo goed mogelijk te doen. Ook al heb je er nog zoveel gedaan, doe iedere review alsof het je laatste is!

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (12)

De wenkbrauwgel is netjes verpakt dus dit zorgt ervoor dat het product 100% nieuw is, goed voor de hygiëne en houdbaarheidsdatum.
Dus misschien lijkt het alsof ik in herhaling val, maar ik vind dit zeker het vermelden waard :)

 

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (1)

De GOSH Defining Brow Gels komen in een strakke, zwarte, metallic huls.

 

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (13)

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (4)

Op de onderkant is vermeld welke kleur het is. Ik heb drie kleuren gekregen van een lichtere warme kleur, een koele bruine kleur en een zwarte.

Ik ben erg benieuwd naar de zwarte wenkbrauwgel. Meestal worden er alleen lichtere kleuren verkocht van wenkbrauw gels maar GOSH heeft dus ook eentje voor meiden met donkere/zwarte haren! :) Goed bezig dus!

 

Het borsteltje

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (6)

Het borsteltje ziet er wel fijn uit. Ik heb weleens een gel gehad waarbij een heel groot en lomp borsteltje zat. Dat werkt echt niet prettig en zeker voor je wenkbrauwen moet je precies te werk kunnen gaan aan het uiteinde.

Hij wordt goed afgeveegd en het ziet er niet naar uit dat er te veel product op het borsteltje blijft plakken. Dus ik ben erg benieuwd!

 

Swatches

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (9)

De eerste kleur die ik testte is #002 en is een mooie warme kleur. Hij valt bij mijn wenkbrauwen niet echt op dit deze zou ik eerder gebruiken om mijn haartjes op zijn plek te houden dan dat ik mijn wenkbrauwen er mee zou kunnen inkleuren.

 

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (10)

De tweede kleur is een tikje donkerder en is wat koeler qua kleurtoon. Deze past iets beter bij mijn huid en haar. Mijn haartjes krijgen een iets donkerdere kleur dan bij de vorige kleur en het is dan ook wat beter zichtbaar.

 

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (11)

Hier zie je goed dat de gel echt alleen de haartjes kleurt. Dat is iets wat je juist wilt, althans naar mijn mening :) Eerst de wenkbrauwen inkleuren en daarna met de wenkbrauw gel erover om de haartjes structuur weer terug te krijgen.

 

Conclusie

Ik ben echt verrast door de gels. Het feit dat ze verschillende kleuren hebben waaronder dus ook een zwarte gel vind ik erg positief! Zeker omdat er vaak alleen maar bruine of lichte kleuren verkrijgbaar zijn.

Het borsteltje werkt fijn en je kunt hiermee precies de wenkbrauwen bewerken. Ik hoefde niet bang te zijn om te knoeien want het borsteltje wordt goed afgeschraapt door de huls waardoor er niet te veel product op zat.

 

Gosh defining brow gel wenkbrauw wenkbrauwgel (8)

 

+ Veel verschillende kleuren
+ Fijn borsteltje
+ Geeft goede kleur af
+ Vlekt niet

– Iets duurder

 

De GOSH Defining Brow Gel kost 8,29 en is onder andere verkrijgbaar bij het Kruidvat. Dit product heb ik ontvangen ter review.

 

 

Liefs
Sheling❤

Follow on Bloglovin

shelingkamkes

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)