Review en swatches – ELF 150-delige Geometrische Oogschaduw Palette

DSC_0413b

Yeah!! Vandaag ga ik dan eindelijk de review doen van het laatste product wat ik had gekregen van ELF. En zoals je weet, last but not least! 😀 Kijk gauw verder!

Follow on Bloglovin

  Eerste indruk

DSC_0428

Het palette is echt enorm! Groter dan ik had verwacht toen ik hem op de webshop zag staan. Ik was toch wel bang namelijk dat de kleine vakjes te klein zouden zijn maar doordat het palette echt super groot is, vormt dit op zich geen probleem :)

Dit is trouwens het 150-delige Geometrische Oogschad Palette (150-Piece Geometric Eyeshadow Palette)

DSC_0429

 

Het palette heeft een grote variatie aan kleuren en de kleuren lopen geleidelijk in elkaar over als een soort regenboog. Je hebt dus eigenlijk alle kleuren die je maar kunt bedenken en als je er eentje mist dan zou je het nog met elkaar kunnen mengen.

DSC_0433

Het palette is een echte eyecatcher en alleen daarom zou je hem al kunnen aanschaffen. Prachtig! Het is net een kunstwerk en doordat de deksel doorzichtig is zou je hem het liefst ergens in het zicht willen zetten :)

DSC_0436

Dit 150-delige Geometrische Oogschaduw Palette wordt gekenmerkt door een leuk geometrisch patroon én zijn uniek design. Deze mooie zachte texturen smelten op de huid voor long lasting effect. Handig en gemakkelijk in gebruik. Mix en match om de gewenste look te bekomen. Te gebruiken droog of nat voor een fantastische look 24u lang! Beperkte hoeveelheden beschikbaar.

 

DSC_0438

Blend de gewenste kleur op het ooglid met de Oogschaduw Applicator. Kies daarna voor extra kleurtjes om de ideale intensiteit te bekomen! Droog voor een subtiele look, nat voor een dramatische look!

 

DSC_0439

 

Ik ben héél erg benieuwd naar de pigmentatie van dit palette. Ik heb al twee andere palettes van ELF en nu weet ik dat de matte kleuren meestal iets minder zijn. Ik ben dus héél erg benieuwd hoe het bij dit vernieuwde palette is!

DSC_0435

  Ingrediënten

Talc, Mica, Zinc Stearate, Kaolin, Paraffinium Liquidum(Mineral Oil), Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, MethylParaben, Propylparaben, Iron Oxides (CI 77491 , CI 77492 , CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035), Ultramarine Violet (CI 77077), Blue No.1 Lake (CI 42090)

 

Swatches

De swatches maken was een behoorlijke klus maar als je een goede review wilt moet je er natuurlijk iets voor over hebben :) Ik heb alle kleuren per vakje geswatched. Dit leek mij het meest logisch. Daarbij heb ik de kleuren na elkaar laten verlopen, je ziet het eigenlijk vanzelf wel denk ik :) Ik ga er ook geen commentaar bij zetten tussendoor, dat doe ik wel na alle swatch foto’s 😉 Veel kijk plezier!

#1

1

1b

#2

2

2b

#3

3

3b

#4

4

4b

#5

5

5b

#6

6

6b

#7

7

7b

#8

8

8b

#9

9

9b

#10

10

10b

#11

11

11b

#12

12

12b

#13

13

13b

#14

14

14b

#15

15

15b

#16

16

16b

#17

17

17b

#18

18

18b

#19

19

19b

#20

20

20b

#21

21

21b

#22

22

22b

#23

23

23b

#24

24

24b

#25

25

25b

 

 

  Ooglooks

De rede waarom deze review iets later is komt doordat ik er nog verschillende ooglooks mee wilde maken :) Zo kon ik het écht goed uitproberen en daarnaast vind ik het gewoon heerlijk om te doen natuurlijk ^_^

2014-07-21 goud gouden geel gele blauw blauwe ooglook make up look eyeshadow elf eyes lips face 150 geometric palette review swatch swatches (4)

Dit was de eerste die ik maakte. Ik heb hierbij de Smudge Pot als basis gebruikt.

2014-07-23 blauw groen geel blauwe groene gele ooglook eyeshadow make up look elf eyes lips face 150 geo palette review swatch swatches (3)

Ik ben echt zó blij met het palette haha!

2014-07-28 ooglook make up look oogschaduw red rood rode cat eye cateye cut crease cutcrease brown bruin bruine (9)

Hier had ik eens zin om eens iets anders dan normaal te maken :)

2014-07-20 blue make up blauwe make up look ooglook oogschaduw blauw sheling kamkes paars paarse purple eyeliner eyes lips face ELF cosmetics 150 geometric geometrisch geo palette review swatch swatches (9)

Het is zo fijn dat de kleuren zo goed geplaatst zijn in het palette. Je kunt zo heel gemakkelijk zien welke kleuren mooi bij elkaar passen.

2014-7-24 nude natural natuurlijke ooglook eyeshadow make up tutorial look make up look eyeliner cateye brown nude nudes (7)

 

En nog een wat natuurlijkere look als laatste :)

 

Conclusie

Alle kleuren vind ik eigenlijk heel erg mooi! En er zijn maar enkele kleuren die wat minder zijn. Dit kan trouwens nog liggen aan het feit dat ik geen oogschaduwbasis heb gebruikt bij het maken van de swatches of aan het feit dat mijn huidskleur wat donkerder is. De matte kleuren komen iets minder over dan de shimmers in het algemeen maar dat geld zeker niet voor alle matte kleuren. De structuur van de oogschaduw vind ik erg fijn. Het is niet heel creamy maar zeker niet poederig. Na het maken van de swatches en ooglooks ziet het palette er nog steeds mooi uit. Soms heb je namelijk weleens dat het een echte kliederboel wordt doordat de oogschaduws zo poederig en droog zijn. Het palette ziet er echt heel mooi uit van buiten maar hij werkt ook heel erg fijn! Ik kan het echt aanraden en ook zeker voor dit leuke prijsje 😀

sheling elf eyes lips face 150 delige geometric geometrische oogschaduw eyeshadow palette

Alles nog even op een rijtje
+ Goedkoop
+ Ziet er mooi uit
+ Je hebt veel kleuren
+ Fijne structuur
+ Oogschaduw blijft goed zitten

– De grootte van het palette. Ik vind het op zich niet erg maar ik kan mij voorstellen dat je het misschien niet zo handig vind om mee te nemen

 

Het palette is hier verkrijgbaar en kost 16,-

  Hopelijk vond je het een fijne review 😀 Het heeft me wat moeite gekost maar ik ben er altijd wel trots op als er zo’n uitgebreide review online staat

 

^_^  Liefs Sheling❤

Follow on Bloglovin

shelingkamkes

21 Comments

 1. Wauw wat een te gekke review. Je krijgt op deze manier echt een beter beeld bij dit palette!! Schitterende kleuren en ik vind ze echt allemaal even mooi! En 150 kleuren voor maar €16,- Het is dat ik net een bestelling binnen heb gehad anders had deze er waarschijnlijk wel bij gezeten. Wat een eye catcher. Prachtig. Top foto’s!!!! 😉 Xxx
  Mandy recently posted…E.L.F Baked Blush: Peachy CheekyMy Profile

 2. Ik heb hier lang naar gekeken wat een foto’s zeg haha, krijg een goede indruk van het palette nu,
  vind er hele mooie kleuren tussen zitten, wel heb ik het idee dat sommige heel dicht bij elkaar liggen maar ach dat is ook wel handig, voor 15 euro heb je in ieder geval echt een mooi palette vind vooral de vormgeving moooi, en je ooglooks natuurlijk! :)
  Manon recently posted…Furry Friend Tag met Henk en FritsMy Profile

 3. Wauw, wat een geweldige pigmentatie! Vooral de donkere kleuren vind ik heel erg mooi. Je hebt ook prachtige looks gemaakt! Lijkt me enorm irritant om te swatchen met al die kleine vakjes, haha. X
  Anna recently posted…SHOPLOG | HEMAMy Profile

 4. prachtige ooglooks heb je er mee gemaakt. Ga nu toch twijfelen of ik t pallet ook wil al kan ik dit nooit zo mooi maken…

 5. Pffff dat koste vast veel werk! Hihi, wat is het een mooi pallet! Zelf matte kleuren zijn goed gepigmenteerd(niet allemaal) maar echt mooi, bgoeie review!

 6. Wauw! Wat een uitgebreide review! Super bezig! En mijn God, wat heb je mooie looks gemaakt. Stik jaloers hier, haha! Ik ga ook oefenen om het zo te krijgen.
  Ps. Super fijn dat je dit reviewde, want zit echt al ruim een half jaar te twijfelen om zo’n palette aan te schaffen, maar ik dacht ook dat de vakjes kleiner waren!
  Natasja recently posted…Tutorial ♥ natural makeupMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)