Review en swatches – Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (7)

 

Jahaaa! Die had je waarschijnlijk niet zien aankomen he?!
Mijn trouwe YouTube volgers hadden de video misschien al gezien. Een comeback op mijn Nederlandse kanaal met een video review en demonstratie. Na lang twijfelen heb ik, zoals je kunt zien, besloten om deze review ook nog eens uitgebreid op mijn blog te zetten. Ik vind het zo erg dat ik al zo’n lange tijd niets heb gepost en hoe langer ik niets meer op mijn blog plaatste hoe groter deze drempel werd.
Maar hier is hij dan toch! Omdat ik weet dat er veel meiden zijn die meer in de blog wereld zitten dan in de YouTube wereld. En daarnaast, iedere blogpost die je plaatst blijft bestaan dus ik hoop dat er veel meiden profijt van zullen hebben 😀

Eerste indruk

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (2)

Dit is dé super bekende Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills. De rede waarom ik deze heb aangeschaft is omdat mijn holy AquaBrow van Makeup Forever “op” begint te raken. Ik merk dat het wat droger is en hierdoor minder gemakkelijk is aan te brengen dan voorheen. Omdat het moeilijk te verkrijgen is (ik heb hem ooit gekocht bij de Sephora) heb ik eerst wat onderzoek gedaan en zo kwam ik dus terecht op de Dipbrow. Op YouTube zijn er ook onwijs veel video’s te vinden waarin de AquaBrow en Dipbrow met elkaar worden vergeleken.

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (3)

Anastasia Beverly Hills is onder andere verkrijgbaar bij de Douglass. Ideaal! Want nu kon ik in de winkel zelf de kleuren met eigen ogen bewonderen en uitproberen.
In eerste instantie wilde ik gaan voor de kleur Chocolate maar het is dus uiteindelijk Dark Brown geworden.

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (4)

De ingrediënten voor de liefhebbers. :)

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (5)

Mijn eerste indruk is erg goed. Het potje ziet er mooi uit met het logo in goud op de zwarte dop bedrukt. Het ziet er mooi uit en ik vind het zeker tot de luxere producten horen.

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (6)

Laat je alleen niet foppen door het potje! Hier is bijvoorbeeld te zien dat er alleen product in het schroefgedeelte zit. Het gedeelte waar de tekst op staat gedrukt is doorzichtig.
Nu kan ik alvast vertellen dat het een erg duurzaam product is 😉 Ach, ik moet ook niet zeuren.

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (8)

Zucht… Wat ziet dat er mooi uit he? Een onaangeraakt product… Iets wat mannen nooit zullen begrijpen 😉

 

Swatches

Ik was super benieuwd naar de swatches! Jullie waarschijnlijk ook, dus laten we snel verder kijken.

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (9)

De kleur ziet er inderdaad goed uit. Het lijkt iets lichter dan de AquaBrow maar ik heb er alle vertrouwen in omdat ik het in de winkel al heb geswatched natuurlijk.

Voorzichtig dip ik mijn schuine kwastje in het potje en begin te swatchen…

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (11)

Huh?

Er komt nog steeds product van af?! Terwijl ik echt heel voorzichtig zo min mogelijk product op mijn kwastje had genomen!
Zoals ik al eerder zei, het is een duurzaam product waar je heel lang mee kunt doen.

Wat ook fijn is, is dat de intensiteit van de kleur kan verschillen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de buitenkant van je wenkbrauwen donkerder zijn. Begin dus aan de buitenkant en werk zo verder naar binnen toe. Zo krijg je een mooie overgang en hierdoor krijg je dus het effect dat de wenkbrauwen aan de binnenkant lichter zijn. Hierdoor zal het er natuurlijker uitzien.

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (12)

Hierboven een foto van mijn wenkbrauwen zonder product.

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (15)

En hier met product.

De Dipbrow is heel gemakkelijk aan te brengen! Het voelt heerlijk creamy en droogt niet te snel op. Wanneer het eenmaal is opgedroogt blijft het erg goed zitten. De swatches op mijn hand hebben er de hele dag op gezeten en ik moest echt boenen om het er af te krijgen. Bij mijn wenkbrauwen ging het wel iets makkelijker maar dit komt waarschijnlijk doordat je hoofdhuid wat vetter is.

 

Conclusie

Ik vind het echt een heel erg fijn product en ben ontzettend blij dat ik het gekocht heb. De kleur past perfect bij mijn wenkbrauwen, het is makkelijk aan te brengen en blijft erg goed zitten.
Het product is wel iets duurder maar dat vind ik het zeker waard.

Dipbrow Pomade Dark Brown Anastasia Beverly Hills Review Swatches (13)

+ Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren
+ Mooie verpakking
+ Creamy tijdens aanbrengen
+ Wanneer het is opgedroogt blijft het heel goed zitten

– Het is vrij prijzig
– Kan onhygiënisch zijn omdat je telkens met je kwastje erin dipt
– Zou misschien eerder uitdrogen omdat je tijdens het aanbrengen het potje open laat staan

Voor de liefhebbers hieronder de video review en demonstratie.

De Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills kost 29,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Douglass.

 

Bedankt voor het lezen! Liefs Sheling :)

shelingkamkes

5 Comments

  1. Ik ben niet zo’n krak in het gebruiken van wenkbrauwproducten.. Zelf doe iki er bijna niets aan, maar ik merk wel dat heel wat meiden gek zijn op dit product! Ik begrijp écht volkomen waarom!

    • Voor mij is geeft het gewoon iets meer zekerheid :) Sinds mijn semi-permanente make up behandeling is het wel minder geworden maar ik zou nog steeds niet zonder kunnen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)