Review en swatches – Action bronzer| Fizz #3

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (8)

Toen ik bij de Action was zag ik deze bronzer liggen en op het eerste gezicht zag deze er perfect uit! Dus besloot ik hem mee te nemen 😀 De perfecte bronzer om te contouren heb ik helaas nog niet gevonden. Of ze zijn veels te licht, dan weer te donker of ze hebben zo’n shimmer erdoor… Ik ben dus erg benieuwd! Lees snel verder.

Follow on Bloglovin

 

Eerste indruk

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (1)

De bronzer komt in een enorme verpakking en ziet er naar mijn mening een beetje kinderachtig uit zo. Geeft verder niet, het gaat natuurlijk om de bronzer!

 

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (2)

Deze komt samen met een kwast maar daar verwacht ik niet te veel van…

 

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (3)

Hij is trouwens niet geschikt voor kinderen (!!!) onder de 14 jaar. Eh whut? Toen ik 12 jaar was gebruikte ik al make up hoor, dus ik weet niet wat dit voor overdreven gebabbel is? En dan nog even over het gebruik. Je mag de bronzer niet opeten, dan weet je het alvast.

 

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (6)

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (7)

De bronzer zelf zit in een rond doosje met doorzichtige deksel. Daar ben ik altijd wel blij mee want dan zie je direct welke kleur je hebt.

Het doosje voelt wat goedkoop aan.

 

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (4)

Oh wauw. De kwast is nog erger dan ik had verwacht haha!

 

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (5)

Je hoeft deze bronzer dus zeker niet te kopen vanwege de kwast xD

 

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (9)

Er is een leuk patroontje in gedrukt dat lijkt op een zonnetje of bloem, het is maar hoe je het bekijkt. Dat vind ik altijd leuk aan producten! :)

 

Swatches

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (11)

De poeder is vrij droog. Ook vrees ik dat deze toch niet geschikt zal zijn om mee te contouren maar we zullen het zien…

 

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (12)

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (13)

De bronzer is op zich wel mooi en er zit een gouden gloed doorheen. Maar voor mijn huid is hij misschien al iets te licht.

 

Zonder bronzer

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (14)

 

Met bronzer

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (16)

Je ziet het amper op mijn huid. Hij is aan de lichte kant en ik moest trouwens moeite doen om wat op mijn wangen te krijgen. Het is erg poederig en hard waardoor het lastig is om op de kwast te krijgen.

Als je een lichtere huid hebt zou deze misschien beter geschikt zijn. Gebruik het zeker als een bronzer of blush maar absoluut niet om mee te contouren! Daar is hij veel te shimmery voor naar mijn mening.

 

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (15)

 

Conclusie

Meh ik weet het niet. Het is een achterlijk grote poederdoos die waarschijnlijk jaren mee zou gaan als je hem zou gebruiken. Niet dat dat ooit zou gebeuren bij mij want ik ben er niet echt tevreden over. Het was leuk om te reviewen maar ik zou hem denk ik niet gaan gebruiken. Zonde eigenlijk.

 

+ Goedkoop
+ Mooie glans
+ Mooi als je een lichte huid hebt

– Goedkope verpakking
– Onhandig groot
– Kwastje is echt drie keer niks
– Structuur is niet echt fijn
– Te licht voor mijn donkerdere huid

 

Action bronzer brush review swatch fizz make up swatches (10)

Zou jij hem kopen of heb jij hem al?

 

Liefs
Sheling❤

Follow on Bloglovin

shelingkamkes

26 Comments

 1. Ik heb hem zelf ook! Bij is ie helemaal niet zo ‘shimmery’ en ik gebruik em ook wel eens om te contouren. Ook vallen de haartjes bij mij helemaal niet uit het kwastje… maarja action kwaliteit verschilt nog wel eens.

 2. Ik had hem al maar die van mij was wat te oranje vind ik? Ik heb hem 1x uutgeprobeerd maar t was ook niet echt een prachtig gezicht. Het kwastje was wel in een goede staat toen ik hem kocht maar hij werkt ook niet echt zo goed

 3. heb je de bronzer van nyc al geprobee? die heb ik namelijk en die vind ik erg fijn :) hij is erin 2 kleuren volgensmij en ik heb zelf de lichtste. als je naar het produkt kijkt lijkt ie mat maar sr zit een hele subtile shommer door heen maar die zie je op de huid niet :) ik gebruik met voor cobtouring

 4. Wat fijn dat ik hier een review van lees, ik hem hem al zovaak in de winkel zien liggen en nog nooit gekocht maar yes eindelijk een review haha. Ik ben altijd een beetje huiverig van bronzer en wil alleen echt goede bronzer, liefst zonder shimmer dus ik sla hem toch even over maar dan weet ik dat nu zeker in ieder geval! :)
  Manon recently posted…De mooiste witte woonaccessoiresMy Profile

 5. Ik was er al bang voor:( Ik laat hem toch maar mooi liggen! Al zag hij er wel heerlijk uit om op te etenXD Whut, serieus dat iemand daar ooit aan denkt? Op je video zag hij er op zich wel goed uit en zag je hem wel zitten. Minder!
  Saartje recently posted…FOTD; A Story From Elf.My Profile

 6. Ik zag het op Instagram maar ik moest de hele dag werken haha. Ben dus nu maar meteen gaan kijken. Jammer dat ie zo belachelijk groot is en die kwast pff echt een bummer haha! Ik denk dat ie bij mij wel heel goed zou staan qua kleur, met mijn vrij lichte huidje. P.s. jij gaf mij laatst wat tips onder mijn artikelen en toen ik dit zag dacht ik, misschien kun je hem als oogschaduw gebruiken 😉
  Mariëlle recently posted…Review: MUA power poutMy Profile

 7. Haha die kwast! :’D dat is best ernstig. Jammer! De bronzer zag er in de verpakking nog best mooi uit, maar op de swatch zag ik al megaveel shimmers dus je kunt hem inderdaad niet echt gebruiken om mee te contouren. Bummer!
  Lidewij recently posted…Personal Photos #51My Profile

 8. Ook ik heb hier zo vaak mee in mijn handen gestaan! Maar oogde inderdaad heel kinderachtig. Stom eigenlijk dat je hem daarom eigenlijk niet meeneemt! Voor hetzelfde geld is dit weer eens zo’n super product die tijden in de schappen staat maar nooit ontdekt word! 😉 top review, ik twijfel nog. Voor het geld hoef je het niet laten. Mss toch zelf uitproberen. En inderdaad EINDELIJK een review hiervan! 😉 Xx
  Mandy recently posted…Dagelijks terugkerende gezichtsverzorging.My Profile

 9. Heeyy!
  Fijn review, ik zou hem wel willen uitproberen!
  Geen idee why? Maar ik vindt het gewoon leuk, ik denk dat ik ook andere producten ga kopen om te reviewen op mijn site!
  Xx lynnlife.jimdo.com :good: 😉 :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)