Review – Demak’Up oogmakeup reiniger en doekjes

Demake up makeup remover make  (1)

Ik had het er al over in mijn laatste opgemaakt video: de makeup remover van Demak’Up. Deze reinigingsproducten ruiken heerlijk naar watermeloen, werken super en daarom vond ik het zeker de moeite waard om hierover te schrijven :) Lees snel verder!

Eerste indruk

De pads zitten in een rond doosje en de doekjes in een rechthoekig pakje. Eigenlijk zoals we wel gewend zijn bij dit soort producten.

De verpakking is wit met daarop alle informatie. Het enige verschil is dat de kleurtinten van het potje met de pads paars zijn en bij de doekjes roze.

 

Oogmake-up Reiniging Pads

Als eerste wil ik beginnen met de make up remover pads. Ik vind het doosje er leuk uit zien en het is handig om mee te nemen. In totaal zitten er 30 in dus je zou ongeveer één maand met een doosje kunnen doen.

Demake up makeup remover make  (3)

Ik heb gekozen voor de waterproof reiniger. Nu draag ik nooit echt waterproof makeup maar ik heb deze toch maar meegenomen voor wanneer ik een heftige ooglook heb gemaakt bijvoorbeeld.

De pads zijn gemaakt van katoenvezels die 100% afbreekbaar zijn en er zitten géén parabenen in verwerkt. Ook zijn ze dermatologisch en oogheelkundig getest. Kijk dat is nog eens fijn :)

Demake up makeup remover make  (4)

De schijfjes zijn afgedekt met een stukje plastic na het openen van de deksel dus zo weet je zeker dat de doekjes nooit eerder gebruikt zijn. In de winkel check ik dit meestal want het zou zonde zijn als blijkt dat ze uitgedroogd zijn 😉

Wat mij als eerste opvalt is de super lekkere geur! Want ze ruiken echt heerlijk naar watermeloen! Lekker fris en ook niet overheersend zoet.

Demake up makeup remover make  (5)

Aan de ene kant heeft het schijfje ribbeltjes en aan de andere kant is deze gewoon glad. De “ruwe” kant gebruik ik altijd eerst om de meeste make up eraf te halen. De gladde kant gebruik ik dan om de laatste restjes te verwijderen.

TIP: Ik zet het potje op zijn kop dus met de deksel naar beneden. Zo heb je altijd een wattenschijfje die helemaal doordrenkt is met de lotion.

 

Reinigingsdoekjes

Eigenlijk gebruik ik nooit doekjes om mijn makeup te verwijderen aan het einde van de dag. Toch heb ik ze meegenomen omdat ik de laatste tijd wat heftigere make up looks maak op mijn Engelse kanaal en dan toch behoefte heb aan een reinigingsdoekje bijvoorbeeld :)

Demake up makeup remover make  (2)

Ook de doekjes zijn weer dermatologisch en oogheelkundig getest en bevatten geen parabenen. Ze zijn te gebruiken voor zowel ogen als het gezicht.

Demake up makeup remover make  (6)

Het pakje is afsluitbaar met een plakker. Ik weet het niet maar eerlijk gezegd vind ik dit nooit zo fijn werken. Op één of andere manier raken de doekjes bij mij altijd uitgedroogd? Nu weet ik dat deze ook weer het best op zijn kop bewaard kunnen worden, toch heb ik altijd het idee dat ik iets fout doe ofzo. Jullie een suggestie? Of hebben jullie dit ook?

Demake up makeup remover make  (7)

Ook de doekjes ruiken weer heerlijk naar watermeloen, zo lekker fris 😀

Demake up makeup remover make  (9)

Na het gebruik van de doekjes heb ik wel het gevoel dat er een soort vettig laagje achterblijft. Ik zou ze dan ook zeker niet gaan gebruiken voor het opfrissen van je gezicht, deze zijn echt bedoeld om makeup te verwijderen.

 

Conclusie

Ik ben echt super tevreden met deze twee reinigingsproducten! Ze ruiken sowieso heerlijk, iets wat ik maar al te belangrijk vind als het gaat om producten waarmee je je gezicht schoonmaakt.
Daarnaast werken ze ook goed, ze doen wat ze beloven. Ik kan mijn gezicht er mooi schoon mee krijgen.

Ook heeft Demak’Up gedacht aan de extra’s. Zo zitten er geen schadelijke stoffen in, zijn de pads 100% recyclebaar en ze zijn dermatologisch en oogkundig getest.

Super dus! 😀

Demake up makeup remover make  (10)

+ Goed te doen qua prijs
+ Leuke verpakking (roze en paars! ^^)
+ Ruiken super lekker
+ Doen hun werk goed

– Enig nadeel vind ik dat dit soort dingen alweer zo snel op zijn haha! Of ben ik nou een zeikerd?

De Demak’Up remover pads kosten 3,99 en de Demak’Up doekjes kosten 3,99 en zijn onder andere vekrijgbaar bij de Etos.

 

Liefs Sheling

shelingkamkes

6 Comments

  1. Aaah wat super goed dat ze waterproef make-up kunnen verwijderen! Ik gebruik altijd waterproef make-up. Hier ga ik zeker eens naar kijken, echt ideaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)