Verslag | Primark opening Enschede VLOG+ foto’s+WINACTIE

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (2)

Wiehooeeee! Er is weer een nieuwe Primark bij in Nederland! En deze gloednieuwe Primark is gevestigd in Enschede :)
In deze post doe ik uitgebreid verslag over de opening. Foto’s, een vlog en binnenkort ook een shoplog op mijn YouTube account :)

Lees snel verder ! 😉

De winkel zit in het centrum en zit op de oude plek van de Bijenkorf. Het pand heeft een totaaloppervlakte van 7.000 vierkante meter, echt mega huge dus 😀

Primark opening Enschede VLOG video foto's 19 augustus 2014 nieuwe primark vestiging filiaal (1)

bron foto

Kijk snel verder voor de foto’s, informatie en de VLOG van de opening!

Follow on Bloglovin

 

Opening

Jeetje wat was het vroeg! Omdat Enschede voor mij aan de andere kant van Nederland is moest ik vroeg mijn bed uit. En met vroeg bedoel ik niet een beetje vroeg, maar ik bedoel echt vroeg vroeg.

Om 5.30 ging de wekker al. In de ochtend heb ik gewoon echt mijn tijd nodig om even rustig te kunnen ontbijten, mijzelf op te frissen en op te maken… En zeker voor een dag als vandaag wil ik toch nét iets meer mijn best doen dan een alledaagse dag, dus dat kost ook nog eens extra tijd.

De TomTom instellen, lunchpakketje maken (voor op de terug rit) al mijn spullen verzamelen (camera, portemonnee, wat make up etc.) en dan ben ik er klaar voor! Bril op want anders zie ik niets op de weg en daar gaan we dan 😀

De reis duurde in totaal zo’n 2 uur dus ik ben best wel gaar als ik aankom. Heel leuk, ik had afgesproken met Lindy in de parkeergarage. Net toen ik wilde uitstappen reed ze langs in de garage! 😀

 

Als we aankomen staan er al wat mensen maar zo druk als de opening in Nijmegen is het nog niet. :)

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (1)

Het filiaal staat midden op het plein bij allemaal andere winkels en vandaag is er ook markt. We liepen de parkeer garage nog maar net uit of BAM daar was de Primark al 😀 Ideaal bereikbaar dus :)

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (3)

In de rij werden er flesjes met water uitgedeeld :) Echt tof want tijdens het shoppen vergeet ik altijd te drinken met hoofdpijn of erge dorst als gevolg. Erg netjes dat zij dit deden dus 😀

 

DSC_0814

In de rij samen met Lindy :)

 

DSC_0821

Yes! We mochten eindelijk naar binnen, ik was zo benieuwd naar alles :)

 

Alle bloggers en vloggers ontvangen met een heerlijk ontbijtje. We kregen bij de ingang weer een leuk tasje, een badge (ziet er altijd zo professioneel uit!^^) en nog andere belangrijke informatie over de opening.

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (5)

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (6)

Biologische yoghurt met abrikoos als ik het goed heb. Lindy vond het erg lekker! Ik ben het vergeten te proberen haha

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (7)

Heerlijke broodjes! Vorige keer was ik bijna flauw gevallen omdat ik niets had gegeten, dus vandaag heb ik echt gegeten voor mijn leven haha! Ik heb 3 van zulke broodjes op en nog een ander plat broodje :p

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (8)

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (9)

 

We mochten al een beetje rond kijken, wat foto’s nemen en daarna was dan de toespraak.

 

 

 

 

De sieraden afdeling is mooi groot. Ik moet erg veel moeite doen om mij in te houden en niet alles mee te nemen.

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (12)

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (14)

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (15)

Ja, nu ik dit zie heb ik toch spijt dat ik er niet eentje heb meegenomen. Stom! Ach, goed excuus om nog eens een bezoekje te brengen aan de Primark :)

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (13)

SCHOENEN!!! <333

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (16)

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (17)

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (19)

 

 

De beauty afdeling van deze Primark is echt enorm! WAUW!

Er stonden maar liefst 4 schappen met allemaal beauty spulletjes van make up sponsjes, nagellak tot aan oogschaduw. Hier ben ik mijn zelfbeheersing toch verloren. Ik heb mijn mandje lekker vol gegooid met allemaal mooie spulletjes om te reviewen 😀

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (20)

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (21)

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (22)

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (23)

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (24)

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (25)

 

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (26)

Deze Primark heeft ook een grote home-afdeling :)

 

 

 

 

VLOG

Bekijk hier de VLOG van de opening :)

 

Vestiging

Primark opening Enschede VLOG video foto's 19 augustus 2014 nieuwe primark vestiging filiaal (2)

Primark opening Enschede VLOG video foto's 19 augustus 2014 nieuwe primark vestiging filiaal (3)

De Primark ligt nét iets buiten de drukke winkelstraten maar is zeer goed bereikbaar met het ov. Vanaf station Enschede kun je door het centrum lopen maar je zou ook de volgende bussen kunnen nemen:

  • 3 richting Glanerbrug Zuid
  • 4 Stroinkslanden
  • 73 richting Winterswijk
  • 74 richting Doetinchem

Genoeg opties dus :) Check het even voor de zekerheid op 9292ov.nl zodat je ook weet waar je moet uitstappen en wat de looproute is.

 

Openingstijden

De exacte openingstijden zijn nog niet bekend maar waarschijnlijk zullen deze veel overeenkomen met de openingstijden van de Primark in Almere:

Maandag: 11.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 18.30 uur
Woensdag: 09.00 – 18.30 uur
Donderdag: 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Zondag:  12.00 – 17.00 uur

 

Adresgegevens

Kom je niet met het OV maar met eigen vervoer dan is het misschien handig om de adresgegevens bij de hand te hebben. (Lees: TomTom omdat vrouwen en auto rijden toch wat problematisch kunnen zijn in combinatie met elkaar 😉  )

Primark Enschede (Voormalig vestiging Bijenkorf)
H.J. (Hendrik Jan) van Heekplein 90
7511HN Enschede

 

Ik vond het hééééél leuk om hier weer bij te mogen zijn 😀 De autorit was wel heftig maar was het zeker waard! Ik vind de Primark echt een geweldige winkel en het is voor iedere Primark fan in Overijsel natuurlijk geweldig dat er eentje in de provincie komt :)

Verwachting: 30% meer bezoekers aan binnenstad”

De Enschedese vestiging van Primark is de eerste vestiging in Overijssel. De winkel is populair onder jongeren omdat het concern mode verkoopt tegen bijzonder lage prijzen. Op basis van ervaringen in Almere en Eindhoven verwacht de Federatie Centrum Ondernemers Enschede (FCE) 30% meer bezoekers aan de binnenstad. Enschede heeft zo’n impuls hard nodig na sluiting of vertrek van een groot aantal winkels. Zo is warenhuis De Bijenkorf vorig jaar gesloten. In het prominente gebouw dat De Bijenkorf leeg achterliet, vestigt zich nu Primark. Het pand is in driekwart jaar tijd grondig verbouwd en aangepast aan de nieuwe doelgroep.

 bron

En dat niet alleen, de opening van deze Primark heeft een hoop mensen een toekomst gegeven.

Bijna 200 werkzoekenden vinden baan dankzij Primark

Door de komst van de winkelketen naar Enschede zijn er in totaal 420 nieuwe arbeidsplaatsen ontstaan. 195 van deze vacatures zijn ingevuld door werkzoekenden met een uitkering. De overige functies zijn door Primark zelf ingevuld, onder meer met weekendkrachten.

Benno Hermelink, regiomanager UWV Werkbedrijf Twente is blij met het resultaat. “Wij hebben de werving en selectie van personeel voor Primark vanuit UWV opgepakt in samenwerking met de gemeente Enschede. Na een uitgebreide voorselectie hebben we voor ruim 195 kandidaten een passende baan gevonden. Een mooi resultaat binnen onze samenwerking.” 

 

 bron

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (10)

Woon jij in de buurt van Enschede? Dan wens ik je onwijs veel plezier met de komst van de nieuwe Primark 😀

Hopelijk vond je het leuk om te lezen :) 

 

Liefs
Sheling❤

Follow on Bloglovin

 

WINACTIE!!!

Ik wil graag twee dingetjes weggeven die ik vandaag heb gekocht bij de Primark in Enschede :)

Namelijk een nagelsetje in een uilen hoesje:

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (29)

 

En een make up tasje in de vorm van een varkentje:

Primark opening Enschede 2014 Netherlands Nederland Holland Primarkt Primark NL lancering augustus 19 augustus 2014 sheling kamkes review swatch swatches vlog verslag perbericht nieuws nijmegen  (28)

 

Wat moet je doen?

  1. Je moet geabonneerd zijn op mijn YouTube kanaal (https://www.youtube.com/user/ShelingKamkes)
  2. Je moet mij volgen op Bloglovin (https://www.bloglovin.com/blog/11782095)
  3. Laat een reactie achter met je naam op YouTube en naam op Bloglovin zodat ik kan zien dat je meedoet :)

De winactie is open tot en met 29 augustus 23.59 :)

shelingkamkes

42 Comments

  1. Zooo schattig ! Zo’n leuke winactie … Ik doe zeker mee ! Ook een leuke
    Video trouwens. Op YouTube heet ik Alicja Hajnus eigenlijk hetzelfde als op Bloglovin.. En dan nog voor de zekerheid mijn e-mail:
    alicja.hajnus@gmail.com

  2. Wat een leuke vlog!!! Helaas moest ik vandaag werken, was er graag bij geweest. Nu ik dit zie heb ik wel een beetje spijt, haha. En wat een super leuke goodies, ah! Ik doe uiteraard mee met de winactie :) X
    Anna recently posted…NOTD | RIMMEL LONDONMy Profile

  3. Aahh de vlog is zo leuk geworden ik doe mee met de winactie! Liefs merlin

  4. Superleuk dat je meteen je vlog bewerkt hebt! Ik was er ook vanochtend, en ik vond het echt top! :) Heb nu net mijn vlog bewerkt, komt zaterdag online!

  5. Ah wat een super leuke volg! Ik had er graag bij willen zijn.
    En die winactie :0 Wat super cute ..dat nagel setje is super handig en echt heel schattig! En dat toilettasje, bij de mijne is helaas de rits kapot dus een nieuwe is super handig! En deze is ook veel leuker dan ik had! Echt heel leuk dus!
    Ik ben al geabonneerd op je kanaal met xkimbakker
    En op bloglovin volg ik je ook al met de naam Kim Bakker
    Aaaah ik hoop echt dat ik kans maak het is zo leuk!

    Succes allemaal!
    Liefs Kim

  6. Hey, jou blog is echt TE gek! Super leuk!! Ik zou super graag willen winnen omdat mijn ouders gaan scheiden en we in een soort van geld probleem zitten en we dus weinig kunnen kopen! Daarom doe ik mee met dit soort dingen maar win in eigenlijk nooit en daar baal ik van! Misschien dat het nu wel lukt maarja? X

  7. Ik wil super super graag mee doen! Lijkt me superduper!
    Mijn bloglovin naam is gewoon Quinta en mijn blog staat in de daarvoor bestemde vakje.
    Op YouTube heet ik Quiintaaa en heb daar ook een reactie achtergelaten :)

  8. Wauwwww,super leuke video! Ik doe zeker mee met de winactie omdat het uiltje altijd verkocht is! Op YouTube heet ik Lifstylebyselenay! XXX Selenay:))

  9. Hey,
    Het is echt een hele leuke video!
    Het is heel fijn om naar jou filmpjes te kijken, ik wil ook graag beginnen met een kanaal op YouTube en je inspireert mij zeker! En ook heel erg bedankt voor die tips die je geeft bij het YouTube academy!

    Ik wil ook graag mee doen met de actie.
    Dat nagelsetje is zo schattig! En dat toilettasje is ook zo leuk, die kan ik goed gebruiken als make-up tasje voor op school.
    Mijn naam op YouTube is: Amie Koers
    En van hier: Amie

    Groetjes Amie :)

  10. Hallo !
    Ik zou heel graag willen meedoen !
    Ik hou van Nagellak & make up !
    Jou kanaal vind ik fantasties !
    Mijn naam op Youtube is
    :
    Karoo Vl
    Hopelijk g

  11. Geweldige spullen geef je weg ;-). Wat een super grote winkel erg leuke fashionitems en accesoires verkopen ze!
    Ik had je al in een filmpje van Femme gezien.
    Leuk blog heb je.
    Graag doe ik mee met deze winactie.
    Op youtube volg ik je: Homemadepicturemania Sao Nonac

    Ook op bloglovin volg ik je: chucky1012
    chucky1012 recently posted…NieuwMy Profile

  12. Wat een mooi artikel heb je ervan gemaakt, prachtige foto’s ook!
    Ik doe graag mee voor het nagelsetje!
    Mijn naam: Jessica N :):)

  13. Ik doe mee met de wedstrijd en volg je ook al een paar dagen op youtube en vind je blog en je youtube accunt echt te gek maar ook al ben ik zelf nog nooit naar de primarkt geweest ik wil er nu echt heen door uw blog en youtube filmpje en dat varkentjes make up tasje vind ik geweldig

  14. Ik doe mee met de wedstrijd en volg je ook al een paar dagen op youtube en vind je blog en je youtube accunt echt te gek maar ook al ben ik zelf nog nooit naar de primarkt geweest ik wil er nu echt heen door uw blog en youtube filmpje en dat varkentjes make up tasje vind ik geweldig

  15. Ik doe mee met de wedstrijd en volg je ook al een paar dagen op youtube en vind je blog en je youtube accunt echt te gek maar ook al ben ik zelf nog nooit naar de primarkt geweest ik wil er nu echt heen door uw blog en youtube filmpje en dat varkentjes make up tasje vind ik geweldig

  16. Ik doe zeker mee aan deze fantastiese winactie ik heb zelf wel een make up tasje maar die is te klein en eigenlijk weet ik niet zo goed wat dat nagellaksetje is maar dat maakt niet uit en ik volg je blog nog niet zo lang en je youtube kanaal ook nog niet zo lang maar ik heb een paar foto’s en filmpjes gezien en het is helemaal geweldig.

  17. Sorry dat ik steeds de zelfde plaatsten maar ik had het gisteren aangemaakt dus snapte nog niet hoe het werkte maar alsnog blijf ik mee doen

  18. Leuk dat je een heel artikel met foto’s en al om het filmpje heen maakt. Ik heb soms namelijk geen zin om een filmpje te kijken en dan is het handig als alle informatie ook gewoon in het artikel verwerkt staat.

    xx
    Sanne recently posted…Let´s Get Personal #6My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)