Over mij

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog en dat je graag iets meer te weten wilt komen over mij :)

Mijn naam is Sheling Kamkes en kom oorspronkelijk uit China. Toen ik 1,5 was ben ik naar Nederland toe gekomen en heb ik hier mijn bestaan opgebouwd. Na de middelbare school heb ik een half jaar gestudeerd aan de Kunstacademie waarna ik mijn opleiding tot Docent Biologie heb afgerond. Na mijn opleiding heb ik nog twee jaar gewerkt in het onderwijs maar ik had toch het gevoel dat er iets ontbrak in mijn leven… Het was een moeilijke beslissing maar uiteindelijk besloot ik te stoppen met mijn werk als docent. Sinds januari 2016 sta ik dan ook ingeschreven als zelfstandig ondernemer bij de Kamer van Koophandel. Mijn avontuur kon beginnen!

 

2017-03-06 (15)

Hoe het is begonnen

Mijn grote passies zijn makeup, fashion en fotografie. Zo ging mijn eerste filmpje over fotografie. Deze video heb ik zonder erbij na te denken op YouTube gezet en ik had geen idee dat dit mijn leven zo zou veranderen.
Ik volgde veel beauty YouTubers en zo kwam er een dag waarop ik voor de gein zelf een beauty video plaatste op YouTube. Er kwamen veel leuke en positieve reacties op die video waardoor ik besloot om ermee door te gaan.

 

 

 

Hoe ik te 2017-05-05werk ga

Op mijn blog kun je vooral reviews en swatches van producten vinden. Ik vind respect en eerlijkheid erg belangrijk. Zo zal ik eerlijk mijn mening uiten over producten, ook wanneer deze minder goed in de smaak vallen, máár dit zal ik op een respectvolle manier uiten.

Dit is niet alleen voor bedrijven of merken, dit geld ook voor mijn lezers. Wanneer het gaat om een advertorial, campagne of opgestuurd product dan zal ik dat altijd vermelden.

 

 

 

Wat ik nog wil zeggen

Iets waar ik nog niet zo lang in geloof maar wel ongelofelijk veel steun uit kan halen is de volgende gedachte:

Alles wat je doet, alles waar je energie in steekt, die energie die zul je terug krijgen. Hoe dan ook.

Geloof in jezelf en maak je dromen waar!

 

Liefs

Sheling❤