Review en swatches – Essence lippenstift 19 Black Gossip

Essence lipstick lippenstift 19 black gossip zwart (11)

Voorheen gebruikte ik altijd een zwart oogpotlood waarmee ik mijn lippen inkleurde. Niet heel handig maar op zich best effectief.

Toen zag ik deze lippenstift ineens voorbij komen op de webshop van het Kruidvat! WAUW! Die moest ik natuurlijk uitproberen 😉 Lees snel verder!

 

Eerste indruk

Essence lipstick lippenstift 19 black gossip zwart (3)

Wauw hihi, ik vind het er zo bijzonder uitzien, zo’n zwarte lippenstift. Je bent gewoon zó gewend aan een rode of roze kleur.

 

Essence lipstick lippenstift 19 black gossip zwart (1)

De verpakking is zoals we gewend zijn van Essence lippenstiften. Een zwarte huls en een ring in het midden die de kleur aangeeft. Deze is nu dan helemaal zwart omdat het natuurlijk een zwarte lipstick is 😉

 

Essence lipstick lippenstift 19 black gossip zwart (12)

Dit is dus kleur 19 Black Gossip, ik ben echt heel erg benieuwd…

 

Swatches

Als eerste besluit ik een swatch op mijn hand te maken, gewoon om een eerste indruk te krijgen van de dekking.

 

Essence lipstick lippenstift 19 black gossip zwart (6)

De lipstick smeert lekker uit en is vrij dekkend.

 

Essence lipstick lippenstift 19 black gossip zwart (8)

Toch wanneer ik hem op mijn lippen aanbreng heb ik moeite om hem volledig dekkend te krijgen. Hierdoor is de lippenstift net iets te romig denk ik. Als hij bijvoorbeeld matte zou zijn dan zou hij ook een stuk beter dekken.

 

Essence lipstick lippenstift 19 black gossip zwart (9)

Het effect vind ik wel heel erg tof en voor een look is het fijn dat ik nu een daadwerkelijk lipproduct heb wat ik kan gebruiken voor mijn lippen. Wanneer ik bijvoorbeeld een zwart oogpotlood gebruikte merkte ik dat mijn lippen hier wel erg droog van werden.

Ik heb trouwens wel een zwart oogpotloodje gebruikt om mijn lippen te omlijnen.

 

Essence lipstick lippenstift 19 black gossip zwart (13)

 

Conclusie

Ik weet niet helemaal wat ik hiervan moet vinden.

Het idee dat Essence een zwarte lippenstift heeft vind ik heel tof! Ze gaan gewoon mee met de trends op dit moment en zeker voor makeup artiesten (of YouTubers 😉 ) is dit echt heel leuk en handig!

Hij voelt lekker zacht aan op de lippen en droogt je lippen niet uit. Eraf halen gaat ook weer makkelijk, er blijft wel een wat donkere gloed achter.
Helaas is de dekking minder.

 

Essence lipstick lippenstift 19 black gossip zwart (4)

+ Goedkoop
+ Leuk dat Essence een zwarte kleur heeft, uniek dus
+ Voelt fijn aan op de lippen

– Dekking is wat minder

 

De Essence lipstick 19 Black Gossip kost 2,39 en is verkrijgbaar bij het Kruidvat.

 

 

Zou jij dit durven te dragen?

Liefs

Sheling❤

shelingkamkes

27 Comments

 1. Ik vind het echt tof van Essence, voor halloween was dit ideaal geweest en zoals je zegt was hij als hij matte zou zijn nog mooier, ik vind het erg bijzonder en het kan zeker wel wat hebben maar ik denk niet dat ik hem aan ga schaffen.
  Manon recently posted…Gewonnen Kiko Blush en oogpotloodMy Profile

 2. voor zo’n prijs kan je ook niet mega veel kwaliteit vragen. Dus logisch dat hij niet mega dekkend is. Alsnog vind ik hem wel mooi alleen weet niet goed met wat ik het zou combineren en of het me zou staan.
  alexa recently posted…PanterMy Profile

 3. Hij is inderdaad erg bijzonder! Niet veel mensen kunnen dit hebben, maar tof dat ze het op de markt hebben gebracht! :)

 4. Super leuk om eens een review te lezen over een zwarte lipstick, ben zelf altijd dol op donkere kleuren maar kan altijd weinig reviews vinden omdat veel mensen zulke kleuren te heftig vinden (zoals je vast al ziet in de reacties hier haha)
  Lime Crime heeft ook zulk soort lipsticks/glosses! Misschien kun je op hun site een kijkje nemen!
  X
  Iris recently posted…Victoria’s Secret Body Mist – Mango TemptationMy Profile

 5. Leuk! Ik zou ‘m wel durven dragen ja! Jammer dat de dekking wat minder is, maar ga ‘m denk ik toch aanschaffen. Goede prijs om uit te testen hoe zwarte lipstick mij staat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)